23948sdkhjf

Nye anvendelser af plast skal give vækst hos Vink

Plastvirksomheden Vink A/S i Randers fortsætter væksten både i værdi og tonnage. Betydelig investering i markeds- og kundebearbejdning har åbnet døre for nye anvendelser af plast.
Blå plast i fødevareindustrien giver øget sporbarhed, bjerge af plast ved VM BJERGET i Ørestaden samt bordplader med lys og spændende former på Danmarks smukkeste festival, er alle eksempler på anvendelse af plast, som ikke umiddelbart er det, man forbinder med produkter fra Vink, der blandt andet producerer halvfabrikata til industrien.

- Via en målrettet og kontinuerlig markeds- og kundebearbejdning har Vink haft stor succes med at introducere plastprodukter til helt nye områder samtidig med, at vi har udbygget samarbejdet med eksisterende kunder, siger Vinks administrerende direktør Walter Blunck.

- Det danner grundlaget for den fortsatte vækst, hvor vi i større og større grad fungerer som løsningsleverandør hos vores kunder. Resultatet holder ikke helt trit med væksten i omsætningen, hvilket blandt andet skyldes projektomkostninger i forbindelse med byggegrunden ved E45, hvor vi forventer at starte byggeriet af vores nye administrations-, produktions- og lagerfaciliteter her til efteråret.

2006 bød på et nettoresultat på 6,2 mio. kr. og en omsætning 259,1 mio. kr. Dermed er der tale om en tilbagegang i nettoresultatet på ca. 2 mio. kr., mens omsætningen er gået frem med ca. 6,8 mio. kr.

Kilde: Vink - http://www.vink.dk

Læs mere om: Vink
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344