23948sdkhjf

Scangrip venter rekordresultat i 2007

2006-regnskabet hos værktøjsproducenten Scangrip blev præget af investeringer i produktudvikling, og de investeringer kommer til at kunne mærkes i 2007-regnskabet.
Umiddelbart er en halvering af årets resultat før skat ikke prangende, og på den baggrund er Scangrips overskud i 2006 på 2,8 mio. kr. da også at regne som lidt af en undtagelse. I 2007 kommer der nemlig helt andre boller på suppen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- 2006 var et mellemår for os, fordi vi brugte en del penge og energi på produktudvikling. Vi kommer med en række helt nye værktøjer, og vi har brugt penge på at opruste salgs- og marketingsiden, siger Anders Borring til Fyens Stiftstidende.

Han har nemlig store forventninger til 2007 og afslører allerede nu, at det regnskabsmæssigt bliver bedre end 2005, hvor overskuddet lå på den gode side af 5 mio. kr.

Scangrip er verdens største producent af beskyttelsesbakker med over 20 forskellige modeller som leveres i 14 forskellige længder. Virksomheden har også et af de bredeste produktprogrammer inden for holdetænger i verden, og er samtidigt den førende producent af specialtænger tilpasset specifikke kunder/branchers behov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078