23948sdkhjf

Energifokus - sund fornuft og god forretning

Schneider Electric Danmark har som en af de allerførste virksomheder herhjemme fået sin energihåndtering blåstemplet med den internationale ISO50001-certificering.
Den ny ISO-standard handler om energiledelse og fokus på energieffektivisering, og som global specialist i energioptimering er Schneider Electric Danmark gået målrettet efter certifikatet.

- Vi har arbejdet målrettet og fokuseret med energioptimering i vores hovedkvarter og har på bare to år reduceret vores samlede energiforbrug med 30 procent. Vi havde allerede certificerede kvalitets- og miljøledelsessystemer, så derfor var det helt naturligt for os også at gå efter energicertifikatet, forklarer Søren Eriksen, forretningsudviklingsdirektør i Schneider Electric Danmark. Han har været en af initiativtagerne til virksomhedens interne energispareprojekt. Et projekt, der indtil videre har reduceret energiudgifterne med 340.000 gode kroner.

En win-win situation

I 2011 begyndte Schneider Electric at tilpasse sin indsats med energioptimering og få sat det i faste rammer og processer, så tilgangen var systematisk og struktureret nok til at kunne blive ISO-certificeret.

- Vi er ikke religiøse omkring energi, det er simpelt hen sund fornuft og god forretning. Vi skærper vores grønnere profil ved den markante nedbringelse af vores CO2-udslip, vi forbedrer indeklimaet for vores ansatte og sidst men ikke mindst forbedrer vi bundlinjen med investeringer, der er tilbagebetalt på et år. Det er på alle måder en win-win situation, siger Søren Eriksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078