23948sdkhjf

Specialvirksomhed har vind i sejlene med reparationer

Det står bestemt ikke stille hos Bast & Co. A/S, der mærker en fin ordreindgang trods de svingende konjunkturer. Virksomheden ser frem til at kunne fortælle om kompetencer og muligheder på METAL 2012 i Messe C, Fredericia.
Bast & Co. A/S, der er en specialvirksomhed inden for reparation, renovering og service på alle typer og fabrikater af værktøjsmaskiner, mærker en markant ordretilgang trods de nuværende økonomiske krisetider.

Det ses som et tydeligt tegn på, at der er god økonomi i at reparere maskinparken i modsætning til investering i nye produktions- og værktøjsmaskiner.

Veludstyrede faciliteter

Bast & Co. har et fabriksanlæg, der dækker 2.895 kvm og er veludstyret med værktøj, måle- og kontrolværktøj samt maskiner til reparation af vanger, slæder og fremstilling af reservedele.

- Vores største maskine, en kombineret langhøvl og -fræser, kan høvle, fræse og slibe vanger på op til 12.500 x 3.000 x 2.000 mm, fortæller direktør Jens Hansen.

Ny knobskydning

Bast & Co. har fra den 1. oktober 2011 overtaget service, reparation, reservedelssalg og garantiforpligtelser på AMC-Schou A/S maskiner.

Igennem mere end 60 år har AMC-Schou solgt over 16.000 maskiner fordelt til kunder i mere end 100 lande.

Ved den nye overtagelse har Bast & Co. A/S oprettet et datterselskab, AMC Service & Spare parts ApS, som i fremtiden vil sikre kunderne både service, reparation og reservedele. - Overtagelsen betyder praktisk, at vi har overtaget et lager af reservedele på 600 kvm og ligeledes ansat en række nye medarbejdere, der sætter os i stand til at arbejde world-wide og sikre driften af de bestående AMC maskiner, beretter Jens Hansen.

- Vi har på nuværende tidspunkt været i mange lande for at servicere og reparere, og har rigtigt meget at gøre med tilbudsgivning på hovedreparationer på de AMC-Schou maskiner, som jo ikke produceres mere.

Mød Bast & Co. på METAL 2012, stand nummer A-1052.

Læs mere på:

www.bastogco.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109