23948sdkhjf

SKF indgår samarbejde med Verdensnaturfonden

Den svenske lejeproducent, SKF, lancerer ny klimastrategi og indgår partnerskab med WWF for at reducere udledning af drivhusgasser.
Virksomheden med dansk repræsentation i Hvidovre har annonceret mål for deres nye klimastrategi og har indgået partnerskab med Verdensnaturfonden WWF om deres Climate Savers-program. SKF’s klimastrategi indeholder ambitiøse mål for at reducere udledning af drivhusgasser fra SKF, firmaets leverandører og logistikdrift samt fra SKF’s kundeløsninger. Som en støtte til kunderne har SKF også annonceret lanceringen af BeyondZero-porteføljen, der omfatter produkter og løsninger, som både vil forbedre energieffektiviteten og understøtte mere miljøvenlig energiproduktion.

- Med vores nye klimastrategi har vi til hensigt at blive førende inden for vores sektor med hensyn til at reducere udledning fra vores egen drift, og vi vil også lede vejen til at hjælpe vores leverandører og kunder med at reducere deres udledning, siger Tom Johnstone, SKF President and CEO. - Vi er meget stolte af at have indgået partnerskab med WWF som det første industrielle maskin- og teknikfirma, der bliver optaget i Climate Savers-programmet, og vi glæder os til fortsat at bruge vores viden om teknik til at gøre verden til et renere sted for os alle.

Som industriel ingeniørvirksomhed har SKF en unik position for at præge udledningerne fra mange firmaer inden for en række segmenter. Firmaet viser sit engagement via sine mål, som rækker ud over CO2-udledninger fra firmaet selv. Vi er meget glade for den måde, hvorpå SKF er villig til at føre an med hensyn til at sætte tal på og kommunikere miljømæssige fordele, der udspringer af deres produkter og løsninger, siger Håkan Wirtén, Generalsekretær i WWF Sverige.mola

SKF’s opdaterede klimastrategi indeholder følgende mål:

Reducere SKF-koncernens totale årlige energiforbrug med 5% under 2006-niveauet i 2016.

Reducere energiforbruget pr. produktionsoutput med 5% om året i perioden 2012-2016.

Kræve, at 100% af vores leverandører, der bruger megen energi, er certificeret i henhold til den nye energistandard ISO 50001 ved slutningen af 2016.

Reducere CO2-udledninger/tons-km for al transport, der er administreret af SKF Logistics Services, med 30% under 2011-niveau i 2016.

Forøge omsætningen fra BeyondZero-porteføljen fra SEK 2,5 mia. i 2011 til SEK 10 mia. i 2016.

WWF Climate Savers-programmet arbejder sammen med ledende firmaer om at reducere CO2-udledning. Partnerskaberne mellem WWF og virksomhederne har til mål at levere reelle, målbare og yderligere reduktioner af CO2-udledning. De fastsatte mål skal være langt mere ambitiøse end de mål, der tidligere er fremsat af firmaet. Eksterne eksperter overvåger og kontrollerer, at aftalerne bliver overholdt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094