23948sdkhjf

Ti år mod tinnitus

Audiovox på Østerbro kan i år fejre sit 10 års jubilæum som leverandør af formstøbte og specialtilpassede høreværn til industrien og andre støjplagede brancher.
I år er det 10 år siden, at iværksætteren Mensur Paso startede Audiovox - dengang som et enkeltmandsfirma ved siden af sit faste arbejde som ototekniker (øreproptekniker, red.) på Bispebjerg Hospital.

I dag servicerer Audiovox hele Danmark samt det sydlige Sverige med 12 dygtige medarbejdere og med mange gode samarbejdspartnere.

Firmaets formål var, og er for den sags skyld stadig, at forebygge og afhjælpe høretab og hørenedsættelse på grund af arbejde eller ophold i støjfyldte miljøer. Det gør man ved at fremstille ørepropper i høj kvalitet til blandt andet audiologiske hospitaler og private udbydere af høreapparater til glæde gavn for de mange høreapparatsbrugere i Danmark.

Ekspansion år efter år

Efter et par år under trange kår i lokaler i Gentofte, åbnede Audiovox Østerbro Hørecenter i Ndr. Frihavnsgade og begyndte nu også at fremstille formstøbte høreværn og sælge og tilpasse høreapparater.

I 2004 var der behov for at markedsføre Audiovox og deres produkter over hele landet, og der blev ansat nye medarbejdere både i produktionen og i salget, således at Audiovox nu var fem medarbejdere.

Salget voksede støt, og Audiovox så sig om efter flere forretningsområder. Valget faldt på Malmø i Sverige hvor der blev åbnet et hørecenter i 2006, og samtidig blev Audiovox omdannet til et anpartsselskab.

Produktionslokalerne på Østerbro begyndte også at blive lidt trange for det stigende salg af ørepropper og formstøbte høreværn, og virksomheden kiggede sig om efter større lokaler til produktionen og salg af høreapparater.

I Herlev fandt Audiovox de perfekte lokaler på Herlev Hovedgade, og man flyttede produktionen og åbnede Herlev Hørecenter i foråret 2010.

Her i 10 året efter starten, har Audiovox ApS åbnet Greve Hørecenter i Waves, det tidligere Hundigecenter, og har i slutningen af 2011 overtaget Dicton Høreapparater på Østerbro og lagt det ind under Østerbro Hørecenter, som herefter vil servicere Dictons mange trofaste kunder i den del af Københavnsområdet. Her i 2012 har Audiovox netop overtaget Frederiksberg private Høreklinik og kalder herefter alle klinikerne Audiovox Hørecenter.

Flere store kunder på vej

Blandt ørepropkunderne er stadig de audiologiske afdelinger inden for det offentlige og det private høreapparatmarked. Audiovox leverer og producerer formstøbte høreværn til store dele af dansk industri f.eks. Novozymes, Vestas, Spæncom mfl. og har et stort udbud af formstøbte høreværn til musikere, pædagoger, jægere, MC-folket m.m. Endvidere leverer Audiovox høreværn til politiet i både Danmark og Sverige. Ordren fra det svenske politi udgør rigtige mange sæt, så det er et anseeligt antal hørepropper, der bliver langet over disken i virksomheden totalt set.

Audiovox ApS ser fortsat lyst på fremtiden og udvikler konstant nye produkter og eksperimenterer med nye materialer, som kan styrke forretningen, ligesom man fortsat vil holde fokus på at have et højt serviceniveau for den enkelte kunde, hvor kundens behov prioriteres først. Audiovox er stadig med i såvel den forebyggende og den behandlende del inden for høreverden.

Et af virksomhedens nye produkter er et aktive høreværn, Soundscope Pro-tect til industrien, der ved hjælp af en særlig elektronik sørger for at holde lydniveuet dæmpet til under 80 db og giver mulighed for en forbedret lyd i kommunikationen på arbejdspladserne. Denne type høreværn er særlig velegnede til industrifolk, der har brug for at kunne tale sammen og anvender mobil telefon/radio mens de har høreværn på.Ÿ

Kom og mød folkene fra Audiovox på METAL 2012 i Fredericia, hvor de udstiller på stand A-1014
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079