23948sdkhjf

Titanium-specialist på METAL 2012

Verdens største uafhængige leverandør af titaniumprodukter stiller op på METAL 2012. Der er flere og flere virksomheder i Danmark, der arbejder med titanium, og det har lokket Global Metal Trading ned fra Norge.
Global Metal Trading Norway AS (GMT AS) er en af nordens største lagerholdere/ og leverandører af titanium-materialer og produkter. Virksomheden er hjemhørende i Bergen, Norge og er datterselskab af amerikanske Titanium Industries. Sammen med dem er virksomheden en af verdens største distrubutører af titanium.

- Fra lagre i Bergen og Birmingham, kan vi levere stænger i grad 2 og grad 5 i dimensioner fra 6mm – 350 mm. Plader fra 0,5 mm til 101 mm, grad 1, 2 og 5. Vi har også et stort udvalg af skruer og befæstigelse i titanium. Tubing, pipe og fittings lagerfører vi også, ligesomc vi har gode kontakter og kan skaffe det vi ikke har med korte leveringstider til konkurrencedygtige priser.

- Kvalitet er vores vigtigste prioritering, og vi køper KUN fra godkendte værker og producenter. Dette sikrer at vore kunder kun får kvalitetsmateriale. Vi er ISO 9001-2008 og AS 9100 Aerospace Rev. C godkendt, hvilket medfører, at vi også kan levere til aerospace- og medicoindustrierne, beretter Lars Drange fra GMT.

Det understreges, at man også leverer vandskårne emner efter mål.

10 år i Danmark

GMT AS har 10 års erfaring med eksport til Danmark, men det var først 2011 vi begyndte at arbejde aktivt i det danske marked. Der findes en del danske virksomheder, der har kompetencer inden for bearbejdning af titanium - for eksempel til produktion af varmevekslere, ferskvandsgeneratorer, katalysatorer med mere, hvor der anvendes en del titanium.

I Norge er forbruget af titanium meget stort, og hovedmarkedet er offshore- og subseamarkedet.

- Vi ser et stigende forbrug af titanium i olie-/gasindustrien, og vi tror det er vigtig for vores danske kunder at besidde kompetencer inden for bearbejdning af titanium. Offshoremarkedet vokser og fremtidsudsigtene er gode. Dette medfører nye muligheder, og vi anbefaler danske virksomheder at rette blikket nordover mod Norge. Her er der meget at komme efter, inviterer Lars Drange, og tilføjer, at de naturligvis kan levere de efterspurgte materialer til olie- og gasopgaverne.

Global Metal Trading Norway AS har stand A-1109 og inviterer alle nye og gamle kunder velkommen på besøg for en snak.Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094