23948sdkhjf

Meggitt A/S fuld- automatiserer renselinjen

I forbindelse med at Meggitt A/S ønskede at gå fra en manuel til en fuldautomatisk renseproces af deres piezokeramiske elementer indgik firmaet et tæt samarbejde med ABC-CLEAN ApS.
Meggitt A/S er dedikeret til produktionen af piezokeramiske komponenter.

Komponenterne indgår som kernen i et væld af industrielle systemer - spændende fra vibrationsfølere i flymotorer over sonarsystemer til produkter for medicinske ultralydsbilleder.

Da virksomheden ønskede at gå fra en manuel til en fuldautomatisk renseproces, indgik firmaet et tæt samarbejde med ABC-CLEAN ApS.

Specifikationen til en skræddersyet fuldautomatisk modulopbygget renselinje blev sammensat på baggrund af de krav der blev stillet til:

Ÿ automatisering

Ÿ rense- og skylleproces

Ÿ filtrering

Ÿ vandkvalitet

Ÿ kemisammensætning

Ÿ tørring

Ÿ bortskaffelse af proces-

vand

Ordre og installation

Dette førte til ordre og installation af en modulopbygget, 5-trins, ABC-SONIC-renselinje, produceret af den tyske leverandør ELMA.

Væsentlige besparelser

Systemet har hos Meggitt A/S allerede vist sig at give væsentlige besparelser i håndteringstid og kemiforbrug, samt mængden af spildevand der skal bortskaffes.

ELMAs modulsystem er unikt ved at tilbyde en fuldautomatisk renselinje bestående af standardtanke fra 25 til 160 liter samt alt nødvendigt tilbehør, og således opbygges anlæg og proces specifikt til hver enkelt opgave.

Tæt på 40 års erfaring har vist, at der sjældent er to rensebehov der er ens, og derfor er erfaring med at løse renseopgaver, og rådighed over det rigtige udvalg af løsninger, en nødvendighed for at kunne imødekomme kundernes stigende krav til økonomisk- og teknisk optimerede løsninger.

Bredt program

ABC-CLEAN ApS er et dansk firma, med et bredt program af renseteknologier og miljørigtige rensekemier, der udelukkende beskæftiger sig med levering af rensetekniske løsninger.

For yderligere oplysninger besøg stand A-1114 på METAL 2012. jph
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11