23948sdkhjf

Samarbejde kan ses på bundlinjen hos LPM Production

På Metal 2012 var underleverandørvirksomheden LPM Production fra Ølgod repræsenteret. Virksomheden viste eksempler på de resultater, de i fællesskab med deres kunder har opnået med deres MAX koncept.
Hos LPM Production A/S i Ølgod er man ikke i tvivl om, at et tæt samarbejde er nøglen til fremtidig succes for de danske virksomheder. Derfor har virksomheden indført et nyt koncept kaldet MAX og sat sit samarbejde med de eksisterende kunder i system. De er nu klar til at andre også skal have glæde af konceptet, som består af max engagement, max samarbejde, max udvikling og max udbytte. Derfor var virksomheden at finde på metal messen i Fredericia for at vise konceptet frem.

- Rigtig mange underleverandørvirksomheder som vores er rigtig gode til at melde tilbage til kunderne, hvis det emne som man får ordre på kan optimeres ved at der bliver ændret lidt på konstruktionen, men så stopper det, der er ingen der ser konstruktionen i en helhed, siger administrerende direktør Kurt Andersen.

- Det vi beder om, er at få lov til at se konstruktionen i en helhed, og ud fra helheden afgøre hvordan de enkelte emner produceres bedst, ikke nødvendigvis af os, men sådan at det tjener kunden bedst.

- Ofte har kundernes ingeniører øje for hvad konstruktionen skal udføre, men ikke for hvordan den produceres billigst muligt.

Ofte gør man jo som man plejer, men der kommer hele tiden nye produktionsmetoder til, så ofte handler det om, at der er nye øjne der ser på det. Det gælder i høj grad også for vores egen virksomhed.

- Bare en lille ting som vores fem-aksede bearbejdningscentre, giver helt nye muligheder for at fremstille emnerne i en opspænding. Hvordan skulle ingeniørerne kende den teknologi til bunds, når de ikke arbejder med det til dagligt, spørger Kurt Andersen.

- Derfor beder vi om lov til at se hele konstruktionen i en helhed og derefter give vores bud på hvordan opgaven løses billigst for kunden. Det kræver en stor grad af fortrolighed og åbenhed virksomhederne imellem, men det er det der skal til for at vi kan bibeholde produktionen herhjemme.Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078