23948sdkhjf

SIMTOS er en vigtigt messe for Sydkorea

Det er vigtigt for Sydkorea at have en international messe, så de nationale virksomheder har et sted at vise sig frem for omverdenen, mener formanden for Komma Mr. Jin-Seon Kim.
På den Sydkoreanske messe Simtos, der blev afholdt i Kintex centeret i Seoul, fik J&M udsendte et interview med formanden for Korea Machine Tool Manufacturers Association (Komma), der er den koreanske værktøjsmaskinforening.

Komma satser benhårdt på at gøre messen til den mest besøgte i Asien, således at det er herfra de sidste nye trends i industrien vises frem for første gang på det asiatiske marked. Derfor satser man også på at skabe optimale fysiske rammer for internationale handelstransaktioner, og det er et område, der prioriteres lige så højt som producenternes/leverandørernes præsentationer af den seneste teknologi.

- Det er vigtigt for os at være den messe, der tiltrækker flest udlændinge i Asien. Fordi vi her har chancen for at vise os frem på hjemmebane, hvor vi er stærkest og det er her de koreanske virksomheder satser på at vise sig frem, siger Jin-Seon Kim.

- Specielt er det vigtigt at tiltrække agenter, der vil repræsentere de Sydkoreanske maskinproducenters mærker rundt på de forskellige markeder i verden.

Messen bliver holdt på et tidspunkt, hvor det går stærkt frem for den Sydkoreanske økonomi.

- Det er især automobilindustrien, der trækker vores industri fremad. Vores små biler er blevet vældig populære og bliver eksporteret i stor stil. Sidste år var der en fremgang i eksporten på hele 37 procent, og vi forventer en yderligere vækst på syv procent i år.

Væksten er så stor at automation bliver rigtig vigtig i fremtiden for de koreanske producenter.

- Automation bliver et stort tema i de kommende år, ikke kun på grund af omkostningerne, men i lige så høj grad for at sikre den efterspørgsel vi forventer i fremtiden, siger Mr. Jin-Seon Kim.Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078