23948sdkhjf

Teknologisk Institut sætter måleteknik og metrologi under lup

På Måletekniske Dage, som holdes på Teknologisk Institut i Taastrup den 30. og 31. maj 2012, bliver måleteknik og metrologi belyst. Disse to dage kan besøgende opleve en specialudstilling og deltage i dels Metrologidagen, dels en konference.
På udstillingen viser leverandører af måleteknisk udstyr og virksomheder, der leverer serviceydelser inden for måleteknik og metrologi, de sidste nye produkter på området.

På konferencen den 31. maj vil der være en række indlæg inden for måletekniske fagområder som temperatur, fugt, partikler, mikroflow og geometri. Der bliver også mulighed for at få en rundvisning i EnergyFlexHouse, som er et højteknologisk laboratorium for udvikling og test af innovative energiløsninger.

Udstilling og konference er i sammenhæng med Metrologidagen, som finder sted den 30. maj, og som er en årlig tilbagevendende begivenhed. Den har afsæt i Verdensmetrologidagen, som efterhånden holdes i mere end 80 lande. I år er det bl.a. måling og sikkerhed, Smart Grid og toksikologi, der er i fokus. Metrologidagen er et samarbejde mellem DI, DANIAmet, DANAK og Teknologisk Institut.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078