23948sdkhjf

Stuttgart kalder på kvalitetsfolket

Landesmesse Stuttgart er klar med endnu en messe om kvalitetsstyring og måleteknik i tiden fra den 8. til den 11. maj 2012.
Et forkromet overblik inden for moderne måleteknik og kvalitetsstyring – det er hvad fagmessen Control 2012 i Stuttgart ønsker at tilbyde de besøgende samt de internationale udstillere.

Control i Stuttgart vil her være fremme i skoene med det seneste inden for kvalitetsteknologier, produkter, subsystemer, hardware- og softwareløsninger med relevans for kvalitet samt totalløsninger, målrettet en bred gruppe af brugere fra alle grene af industriens verden.

24.462 besøgende sidst

Dette lykkedes ifølge arrangøren, P. E. Schall GmbH & Co. KG, meget godt sidste år med 24.462 besøgende fra ind- og udland samt 820 udstillere fra 27 forskellige nationer.

Hovedparten af disse udstillere havde ifølge messearrangøren en økonomisk gevinst ved at deltage.

Sidste års messe bar præg af endnu flere udenlandske besøgende end tidligere – hen ved 72 lande var repræsenteret.

Messen i år er den 26. udgave af sin slags.

Omfattende program

Projektmanager Gitta Schlaak beskriver atmosfæren ved sidste Control-messe, hvor der var 25 års jubilæum:

- Det var fantastisk at se, hvordan mange udstillere kunne drage fordel af Control’s 25 års jubilæum som deres vigtigste forretningsplatform.

De fik præsenteret sig selv med nyfunden styrke for de mange besøgende fra hele verden på stande, der var fornemt designet og som havde et fint udbud af de seneste produkter, udtaler hun.

Der vil i år på messen være et specielt show med titlen Contactless Measuring Technology, der er organiseret af Fraunhofer Vision Alliance på 4600 kvadratmeter.

Fraunhofer IPA står endnu en gang bag det særlige "Understanding and Experiencing Technology" event forum, der dedikeres til tredimensionel måling til det komplette emneudbud.

Hertil kommer workshops arrangeret af DGQ og TÜV Süd, ligesom der er et udstillerforum med en bred vifte af teknisk information.

Hermed har messen som sædvanlig meget at tilbyde industriens kvalitetsspecialister. Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08