23948sdkhjf

Innovation kommer i slipstrømmen på krisen

Et stigende antal små og mellemstore virksomheder har i slipstrømmen på den økonomiske krise fået øjnene op for værdien af teknologisk innovation. Det viser en opgørelse fra InnovationsAgenterne, der i 2011 oplevede en markant stigning i antallet af gennemførte Innovationstjek i forhold til 2010. Forventningen er, at tendensen fortsætter i 2012.
Det danske erhvervsliv har længe fået tudet ørene fulde af nødvendigheden af at arbejde innovativt for at skabe vækst, og noget tyder nu på, at SMV’erne har hørt efter. I hvert fald gennemførte den landsdækkende ordning InnovationsAgenterne 439 såkaldte Innovationstjek i 2011. Det er en stigning på 36 procent i forhold til 2010.

- Stigningen skyldes til dels, at andre erhvervsfremmeorganisationer og dermed virksomhedernes kendskab til ordningen er blevet mere udbredt i løbet af 2011. Samtidig har krisen fungeret som en brændende platform, der understreger nødvendigheden af at tænke og arbejde nye forretningsmuligheder ind i virksomheden, siger Knud Erik Hilding-Hamann, projektleder hos InnovationsAgenterne.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094