23948sdkhjf

Fremtiden er optaget

Husudstillinger hos Flextek, Dansk Plade Team og AVN Maskin har alle vist den samme tendens: Den producerende industri er på vej ud af hiet, og der er kommet en fornyet tro på fremtiden. Virksomhederne tør atter tænke i investeringer, og mange underleverandører melder om flerholdsskift og weekendarbejde. I første omgang arbejder den enkelte mere, men i løbet af de kommende måneder vil vi givetvis se, at beskæftigelsen i industrien begynder at vokse. Læs meget mere her:
Vi har lært at arbejde på en ny måde ude i industrien. Konkurrencen er langt barskere end tidligere. Ordrehorisonten er kortere, og der skal hele tiden optimeres i produktionen og produktionsprocesserne. Vi tager hellere lidt for meget arbejde ind og knokler igennem end at sige nej eller for den sags skyld lade kon-kollegaen løfte en del af opgaven.

Angsten for pludselige lufthuller i den økonomiske verden sidder fortsat i os alle. Men lige så stille accepterer vi, at vi kun kan se tre måneder ud i fremtiden og begynder at tænke i, hvordan vi skal gøre os parate til at være en lille smule mere konkurrencedygtige på næste ordre.

Uddannelse og teknologi afløser anspændthed. Selvtilliden vender tilbage. Fremtiden er optaget. Vi er der.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158