23948sdkhjf

Sydenergi vil sende virksomheders elregning i bund

Energiselskabet, Sydenergi, vil via klimadivisionen SE Big Blue spare de 200 største danske virksomheder og kommuner for hundreder af millioner på energiregningen. Med høj ekspertise, dokumenterede gevinster og tilbud om at finansiere energiinvesteringer med besparelserne har SE Big Blue allerede sparet flere store produktionsvirksomheder millioner af kroner.
Ifølge SE Big Blues budskab til de 200 største danske virksomheder og kommuner kan de spare 10 procent på el-regningen, hvilket for flertallet af virksomhederne vil kunne ses tydeligt på bundlinjen.

- SE Big Blue har samlet Danmarks bedste kompetencer inden for klima- og energieffektiviseringer. Vi går til virksomhederne med løfte om minimum 10 procent besparelse på energiregningen. Men potentialet kan være langt større. Vi har eksempler på kunder, der har sparet mere end 20 procent på deres forbrug, siger Rasmus Plougmann Laursen, underdirektør i SE og chef for SE Big Blue.

SE Big Blue har således allerede sparet flere store, jyske produktionsvirksomheder for millioner af kroner. Siden 2003 har SE’s datterselskab Enervision realiseret energibesparelser på i alt 500 GWh. Alene sidste år blev det til 150 GWh. Nu skal de danske top 200-virksomheder for alvor lære SE Big Blues ekspertise og tilbud at kende.

- Vi skaber målbare besparelser på bundlinjen og har allerede en række stærke cases, der tydeligt viser, hvor store besparelser der kan hentes, hvis vi ser på hele virksomheden, alle processer, produktionen, energiindkøb osv. Vi ser en stærkt stigende interesse for vores løsninger i takt med, at virksomheder ser de betydelige gevinster, der er i at gennemføre energibesparelser, siger underdirektør i SE og chef for SE Big Blue, Rasmus Plougmann Laursen.

En af de kunder, der har opnået en reduktion af virksomhedens energiforbrug ved at investere i energibesparende initiativer, er æggebakkeproducenten Hartmann.

Virksomheden producerer årligt 500 millioner æggebakker og har via samarbejde med SE Big Blue skåret 10 pct. af sit energiforbrug. Tilmed har investeringen i energiforbedringer en tilbagebetalingstid på under et år. Med betydelige udgifter til energi kan Hartmann tydeligt se effekten på bundlinjen.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094