23948sdkhjf

Scancamp laver turn-around

Den Nordvestsjællandske virksomhed Scancamp A/S, producent af teltvognen Combi-Camp, har med ny strategi og under nyt ejerskab opnået overskud på 1 mio. kr.
Scancamp har fra før finanskrisen været udfordret af et generelt fald i campingmarkedet. Virksomheden har kæmpet med at tilpasse kapaciteten og har haft betydelig pengebinding i varelagre.

Christian Rasmussen, der er anden generation i Chima Group, har af flere omgange arbejdet med udfordringerne i Scancamp A/S. Chima Group består af Egebjerg International A/S og Chima A/S-koncernen, som tidligere har været ejer af Scancamp A/S. Christian Rasmussen har fra gruppens øvrige virksomheder hentet erfaring indenfor logistik, økonomistyring, ledelse og administration, senest som CFO for Chima Group.

Godt samarbejde med distributør

Christian Rasmussen har haft en stærk tro på potentialet i Combi-Camp, og derfor købte han i 2010 virksomheden ud af Chima-Group.

- Vi valgte at fokusere på vores produktion og overdrage ansvaret for alle forhandlerne til vores Hollandske distributør, som havde formået at fastholde volumen igennem krisen. Dernæst skar vi alt fra, som ikke var absolut essentielt for produktionen.

Sparer ti mio. på bedre logistik

Gennemførelsen af et større logistikprojekt har desuden medført fuld gennemskuelighed i varestrømmene. Det skaber overblik og gør, at vores 3 medarbejdere er i stand til at tage ejerskab i processen og derfor også tager et betydeligt medansvar. Sammen med et skarpt fokus på omkostninger har vi reduceret tidligere års pengebinding fra omkring 11 mio. kr. til nu 1 mio. kr. udtaler Christian Rasmussen.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094