23948sdkhjf

HMI-løsning sikrer hurtig vej fra idé til løsning

Beijer Electronics lancerer med produktet iX 2.0 HMI-software og den nye generation af operatørpaneler et stort spring fremad.
Med konceptet, HMI at the speed of thought, forenkles projektudvikling, og giver samtidig en hurtig applikation med effektiv navigation.

Udviklingssoftwaren, iX 2.0, minimerer afstanden mellem idé, og færdig intuitiv applikation. Smartere udviklingsmiljø og –værktøjer i et velkendt Windows baseret miljø, sikrer en betydelig tidsgevinst for projektudviklere.

Industriel HMI har aldrig været mere intuitiv, end med den nye iX HMI-løsning fra Beijer Electronics. Implementering af navigationsværktøjer der kendes fra bl.a. mobiltelefoner gør, at iX 2,0 skaber tilsvarende nye måder at interagere med maskiner, ved hjælp af de skaldte gestures hvor du ved at trække fingeren hen over skærmen, kan styre navigation og indstillinger. Software-funktioner, som den unikke “Action menu", muliggør et multi-niveau menusystem og hurtig eksekvering af kommandoer. Det velkendte “Roller panel" hjælper til at vise de mest relevante informationer, hvor operatøren har brug for det, og sparer samtidig skærmplads, og brug af manuler ved betjening overflødiggøres. Med mere intuitive applikationer, der hjælper operatørerne med at træffe de rigtige beslutninger, bliver driften mere sikker og produktiviteten øges.

Virksomheder er i stigende grad på udkig efter nye måder at øge forretningsværdi, og styrke deres brands. Beijer Electronics opfylder denne voksende markedstendens med lanceringen af HMI-software iX 2,0, som tilbyder mange muligheder for, at personliggøre applikationen – endda med tilpasning af systemdialoger. Et visuelt udtryk, i overensstemmelse med maskinen og virksomhedens brand, hjælper maskinbyggere og andre med at skærpe deres konkurrenceevne. iX-softwaren tilbyder fuld HMI-funktionalitet og er klar til brug som den er, men giver også mulighed for at tilføje, f.eks. .NET komponenter, og skabe skræddersyet funktionalitet gennem C # scripting, da softwaren er baseret på Microsoft .NET Framework.

Producentens operatørpaneler kan dele oplysninger med hinanden via panel-netværk, uanset størrelse, og gør det nemt at dele information mellem brugere, hvilket giver en mere sikker styring af komplekse maskiner, også over lange afstande. Panelerne kan fungere som OPC UA server og klient, så fordelingen af oplysninger mellem fabriksgulvet og forretnings- eller planlægningssystem, og den indbyggede reportgenerator, skaber færdige Excel-rapporter, klar til at gemme eller printe. Som web-servere, giver Beijer Electronics’ paneler, ingeniører mulighed for frit at oprette websider, som operatører eller andre kan tilgå fra f.eks. mobile enheder, hvilket yderligere bidrager til en mere effektiv drift.mola

Yderligere information:

Beijer Electronics

4675 7666
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063