23948sdkhjf

Automatica i München kalder på automationsfolket

Udvalgte områder inden for robotteknologi og industriel automation får snart fuld bevågenhed, når der holdes fagmesse i München. Det sker i perioden fra den 22. til den 25. maj 2012.
Messe München International holder i tiden fra den 22. til den 25. maj 2012 fagmesse målrettet den europæiske robot- og automationsindustri.

Det er denne gang den femte fagmesse af slagsen.

Automatica finder sted hvert andet år og giver en samlet tilgang til beslægtede emner som industrirobotter, montageteknologi, håndteringsudstyr, industriel billedbehandling og tilsvarende områder.

Med ønsket om en international fagmesseprofil henvender arrangøren sig til alle brugere og producenter af robotteknologi og industriel automation – både dem i større koncerner og i mindre samt mellemstore virksomheder.

Automation som redskab

Her tænkes ikke mindst på firmaer i opstartfasen, hvor man skal til at finde den nødvendige teknologi til produktionen.

Samtidig er det klart, at mange virksomheder i den vestlige verden ser automation og robotteknologi som et væsentligt redskab i den globale konkurrence, hvor et højt automationsniveau kan medvirke til at holde arbejdskraften herhjemme frem for at lade den gå til lavtlønslandene i specielt Østen.

Målgruppen for Automatica kan inddeles i flere forskellige brancher, der blandt andet omfatter automobilindustrien, den farmaceutiske industri, kosmetikindustrien, medicoindustrien og maskinbyggere med videre.

Fagmessens produkter omfatter traditionelt måletekniske systemer, gribere, fastspændingssystemer, lineære drivsystemer, rotationsenheder, sensorer, sikkerhedssystemer og overvågningssystemer.

Hertil kommer diverse former for elektronik, elektroteknik, mekatronik, pneumatik og hydraulik, visionteknologi, software og serviceydelser med mere.

Ifølge arrangøren vil der i år i hal A1 blandt andet være et særligt show omkring automatiseret kompositfremstilling.

Også inden for fremstilling af batterier vil der være en spændende demonstration i hal A2.

I hal B3 skal det dreje sig om servicerobotteknologi.

Læs mere om arrangementet på www.automatica-munich.com Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078