23948sdkhjf

På rundtur blandt de danske underleverandører

Forsvarsminister Nick Hækkerup var for nylig på en rundtur hos ni udvalgte virksomheder i den danske forsvarsindustri. Vi fulgte med, da forsvarsministeren med følge lagde vejen forbi Løndal Industri A/S .
Løndal Industri A/S i Bjæverskov tilbyder spåntagende bearbejdning inden for fræsning og drejning i stort set alle materialekvaliteter.

Virksomheden håndterer gerne totalløsninger, hvor der spændes over alt fra design til komplette units.

Firmaet har specialiseret sig i opgaveløsninger, der kræver en tæt dialog med kunden, høj kvalitet og kompleksitet i bearbejdningen samt en præcis og 100 % styret logistik i alle led. Virksomheden i Bjæverskov er ISO-certificeret, udelukkende ordreproducerende, og der arbejdes helt på forkant med den teknologiske udvikling.

Alt dette havde forsvarsminister Nick Hækkerup og hans følge – der også talte repræsentanter fra Danish Defence and Security Industries Association, FAD – en fin mulighed for at snuse til, da forsvarsministeren forleden gæstede virksomheden som del af en rundtur i landet blandt udvalgte (under)leverandører til forsvarsindustrien.

I Bjæverskov viste direktør Claus Løndal således rundt og fortalte levende om spåntagende fremstilling af emner til norske Kongsberg og tyske Rheinmetall AG med videre.

Forsvarsminister Nick Hækkerup kunne blandt andet se en mini-FMS-celle, udviklet sammen med Flextek, hvor et Okuma Universal Center MU-400VA spiller sammen med en robot.

Ubemandet 5-akset produktion er således én af de mange muligheder hos Løndal.

- Vi er glade for at være en del af turen, og vi synes, at det er glædeligt, at der sættes fokus på de danske underleverandørers kompetencer samt udfordringer og opgaver i en tid med skærpet global konkurrence, fastslog Claus Løndal under arrangementet, hvor han fremviste en hel del komponenter i aluminium til forsvarsindustrien. Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064