23948sdkhjf

KonsulentNet Syd for ny formand

Den 37-årige Jesper William Rybicki Ibsen er udpeget som ny formand for den syddanske konsulentsammenslutning, KonsulentNetSyd. Han afløser Henrik Andersen fra firmaet Job og Trivsel i Sønderborg.
Jesper Ibsen er uddannet eksportingeniør fra Syddansk Universitet med speciale i energi og miljø, som han læste på universitetet i Flensborg. Efter sin uddannelse etablerede har i 2004 IT-konsulentfirmaet eCo Solutions i Sønderborg.

eCo Solutions var et af de firmaer, som i 2004 var med til at grundlægge KonsulentNetSyd. Det skete for at samle de mindre konsulentfirmaer i en organisation, der er i stand til at gøre regionens virksomheder opmærksom på, at konsulentfirmaer også kan rekvireres lokalt og ikke nødvendigvis altid skal komme fra København og Aarhus. I dag tæller KonsulentNetSyd 12 større og mindre virksomheder med kontorer i hele regionen.

Samtidig med udpegningen af Jesper W.R. Ibsen som formand konstituerede bestyrelsen sig med næstformand Martin Larsen, Nordic Management i Haderslev, kasserer Finn Nordtorp fra Forretningsoptimering i Aabenraa, sekretær Per Birkelund fra KursusCentret Haderslev Handelsskole og Malene Lemann fra kommunikationsbureauet Damm & Lemann i Sønderborg.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078