23948sdkhjf

FLSmidth opnår stor kontrakt i Mellemøsten

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af cirka 630 mio. kr. med en virksomhed i Mellemøsten på levering af en komplet cementproduktionslinje med en kapacitet på 6.000 tons i døgnet.
Kontrakten omfatter leverance af det komplette produktionsudstyr til fabrikken, herunder en knuser til kombineret bearbejdning af kalksten og ler og en knuser til gips, et rundlager med stacker og reclaimer samt et lager med stacker og sideskraber til tilsætningsmaterialer, en ATOX vertikalmølle til formaling af råmaterialer, en CF silo til råmel, en 2-strengs forvarmer, en ROTAX ovn, en FLSmidth Cross-Bar køler, en OK mølle samt udstyr til pakning og forsendelse af cement. FLSmidth skal endvidere levere automationsudstyr.

Cementfabrikken kommer til at have avanceret udstyr med den nyeste teknologi der sikrer en miljøvenlig og energieffektiv produktionsproces.

- FLSmidth har en lang historie i Mellemøsten og fastholder sin førende rolle i at betjene det hurtigt ekspanderende cementmarked. Den voksende økonomi og øgede investeringer i infrastruktur i området byder fortsat på nye muligheder. Dette projekt bekræfter at stagnationen i forbindelse med det "arabiske forår" nu er på retur, udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen. mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079