23948sdkhjf

Opgraderet version af ProNest software

Hypertherm lancerer ProNest 2012; nye funktioner øger produktivitet og lønsomhed for brugerne. Producenten af avancerede skæresystemer har netop lanceret en stærkt opdateret version af ProNest nesting softwaren, der gør det muligt for metalfabrikanter og andre i skæreindustrien at opnå endnu højere produktivitet og effektivitet. ProNest 2012 bliver i Danmark forhandlet ved V. Løwener A/S.
ProNest 2012 omfatter en række nye funktioner og omfattende forbedringer, der gør det endnu lettere for brugerne at øge skærekvaliteten, produktiviteten og lønsomheden af deres skæreoperationer, hvad enten det drejer sig om plasma, laser, flammeskæring, waterjet eller kombineret punch/plasma. Af nye funktioner og forbedringer i ProNest 2012 kan nævnes:

- Ordrebehandlingsmodul, som kobles til ERP (Enterprise Resource Planning) systemet; bidrager til at optimere materialeudnyttelsen, forbedre produktiviteten og sikre levering til tiden.

- Materialekvalitets- og -tykkelsesfunktion, som øger nesting-fleksibiliteten og nøjagtigheden i omkostningsberegningen ved arbejde på dele og plader af varierende kvalitet og tykkelse.

- 2D CAD deloprettelses- og redigeringsfunktion, som muliggør oprettelsen af nye delgeometrier til nesting, og kan anvendes til at redigere eksisterende geometrier importeret fra et eksternt CAD program.

- At få mest muligt ud af nye eller eksisterende skæresystemer er et must for enhver virksomhedsejer i dag, og ProNest 2012 er en kritisk bidragsyder, der hjælper brugerne til at udføre et effektivt og profitabelt stykke arbejde, fortæller Derek Weston, produktmarketingdirektør for Hypertherms software team.

- ProNest 2012 trækker på mange års skæreerfaring, herunder feedback fra softwarebrugere verden over. Slutresultatet er en nesting-løsning, der gør det let at opnå optimal produktivitet fra enhver maskine på stedet, uanset skæreproces eller maskinmærke, siger Derek Weston.

ProNest har været branchens førende nesting software i to årtier, og tilbyder markedets bedste ydelse og pålidelighed med et enkelt og let anvendeligt design. ProNest er desuden en komponent i Hypertherms integrerede skæreløsninger og understøtter teknologierne True Hole og Rapid Part.

Yderligere information:

V. Løwener A/S

4320 0300
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081