23948sdkhjf

Ildsjæl i vindbranchen får Landdistriktprisen 2012

Morten Basse Jensen løb med hæderen og landdistriktsprisen 2012. Ildsjælen, der har en væsentlig andel i vindmølle-netværket ’Djurs Wind Power’, fik prisen for sit store arbejde med at skabe arbejdspladser på Djurs.
Carsten Hansen, minister for by, bolig og landdistrikter, gik torsdag aften den 26. april på talerstolen i Blue Water Arena i Esbjerg for at afsløre, hvilken af de fem nominerede der skulle tildeles den nyindstiftede landdistriktspris.

prisen gik til Morten Basse Jensen fra erhvervsnetværket ’Djurs Wind Power’. Gennem de senere år har han arbejdet målrettet på at opbygge et netværk af lokale små og mellemstore virksomheder, der på forskellig vis kan servicere de store virksomheder, som er involveret i opførelsen af Anholt Havmøllepark.

I dag er mere end 25 lokale virksomheder og fire organisationer en del af ’Djurs Wind Power’. 18 af de involverede virksomheder har sikret sig ordre til en værdi af mere end 150 mio. kr., og netværket anslår, at virksomhederne har skabt eller fastholdt op mod 200 arbejdspladser.

- Jeg var ikke sikker på, at det blev mig. Men jeg er utrolig beæret, glad og stolt over at have fået den første landdistriktspris. Er I klar over, at vi har vundet en erhvervsoscar, sagde Morten Basse Jensen, umiddelbart efter at have vundet prisen.

Vinderen blev præmieret med et kunsthåndværk af glaskunster Erna Møller.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.558