23948sdkhjf

DIBS sikrer nem betaling for varer i smartphone-apps

DIBS lancerer i dag et udvikler-kit, som gør det muligt at modtage betaling for varer i Android- og iPhone-apps på en nem og sikker måde. Det brugervenlige betalingsvindue åbner nye muligheder for salg af varer og tjenester gennem apps.
DIBS, Nordens førende leverandør af betalingsløsninger til e-handel, præsenterer i dag et helt nyt udvikler-kit til InApp-betaling. Det gør det muligt for butikker at integrere et sikkert og brugervenligt betalingsvindue i iOS- og Android-apps, så betaling med Dankort og kreditkort kan gennemføres i et 100 procent PCI-compliant miljø. Udvikler-kittet er et såkaldt programmerings-library, der kan downloades fra DIBS’ hjemmeside, og består af opsætning, strukturer og foruddefineret kode, så betalingsløsningen nemt kan integreres i butikkens app.

Butikkerne kan vælge en hvilken som helst betalingsmetode – eksempelvis alle store nationale og internationale kort samt betaling via netbank. Butikkerne kan også vælge mellem et antal brugergrænseflader eller anvende deres eget grafiske design i betalingsvinduet. For at gøre det nemt for kunderne at foretage genkøb, kan man som kunde i app-butikken også gemme kreditkortoplysningerne første gang, man besøger app’en, så kommende køb kan foretages med ganske få tryk på skærmen.

- Der findes ikke andre "byggesæt" i verden, der er skræddersyet til udviklere af apps, hvor kunderne kan betale for varer og tjenesteydelser i et sikkert PCI-compliant miljø. Vi har udviklet vores InApp betalingsteknologi for at hjælpe vores 14.000 kunder med at finde nye veje til at opnå øget varesalg via smartphone-apps, siger Jacob Raavig, COO i DIBS.

Set med kundernes briller sker hele betalingsprocessen som en fuldt ud integreret del af butikkens app. Kunden sendes altså ikke videre til en anden app eller et andet site for at gennemføre betalingen (et såkaldt payment swop). Rent teknisk foregår hele betalingsprocessen i DIBS’ system, som er PCI-certificeret. DIBS håndterer kundernes kreditkortoplysninger med samme høje sikkerhed som i DIBS’ øvrige betalingsløsninger, og det betyder, at butikken kan tilbyde PCI-certificeret betaling uden selv at skulle gennemgå en omfattende PCI-certificering.

Interessen for mobil e-handel er meget stor, og stadigt flere e-butikker tilbyder salg af produkter og tjenesteydelser via smartphones. DIBS tilbyder i forvejen en lang række tjenester med betalingsvinduer, som er tilpasset smartphones, og som er enkle og intuitive at bruge.

Herhjemme er DSB blandt de første, der kan tilbyde DIBS’ InApp-betaling gennem app’en Mobilbilletter Hovedstaden. Her gennemfører pendlere i HT-området hver uge flere tusinde sikre betalingstransaktioner gennem app’en.

DIBS’ InApp betalingsvindue lanceres i første omgang i en version, hvor butikken kan skræddersy det overordnede brugerinterface. Senere lanceres nye versioner, hvor der er mulighed for yderligere tilpasning i forhold til butikkens egne ønsker. mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094