23948sdkhjf

ASME samler verdens ingeniører i Bella Center

Den amerikanske ingeniørforening ASME (American Society of Mechanical Engineers) står bag ASME TURBO EXPO 2012, der holdes i København i tiden fra den 11. til den 15. juni.
ASME TURBO EXPO – Turbine Technical Conference and Exposition tager fat om de energimæssige udfordringer, som verden står overfor.

Arrangementet kommer til at tiltrække ingeniører, forskere, faguddannelser og andre professionelle grupper inden for design, drift og vedligehold af stationære gasturbiner (interne forbrændingsmotorer og kraftvarmemaskiner) og aeromotorer.

Teknisk program og udstilling

Ved at kombinere et teknisk program med en udstilling kommer ASME TURBO EXPO 2012 godt rundt om emner som motordesign, materialer, ventilatorer og blæsere, kombineret varme- og el-produktion (cogeneration, CHP), forbrændingsdiagnostik, mikro-turbiner med videre.

Det tekniske program kommer ligeledes til at omfatte præsentationer af vindmølleteknologi, solenergi, dampturbiner samt superkritiske CO2 power-cyklusser.

Fra forskning til applikationer

Præsentationerne skal dreje sig om de seneste landevindinger inden for forskning, eksperimenter og systemapplikationer.

I løbet af de tre dage i Bella Center kan de besøgende få et spændende indblik i produkter og løsninger fra motorproducenter, softwareudviklere, forskningslaboratorier og andre virksomheder inden for energisektoren på verdensplan.

Tilknyttede arrangementer omfatter keynote-sessioner, besøg på anlæg, uddannelsesrelaterede workshops samt ikke mindst den særlige Women Working in Turbomachinery-middag og en speciel reception, hvor ingeniører på et tidligt karrieretrin kan danne netværk.

Kompetent team

I spidsen for ASME TURBO EXPO 2012 står et organisatorisk team bestående af: Lennart Nilsson, Siemens Gas Turbine Systems (executive conference chair); Karen Thole, ph.d., Pennsylvania State University (conference chair); Jaroslaw Szwedowicz, ph.d., Alstom (technical program chair); Claus Møller, Siemens A/S Energy Sector (local liaison committee chair); og Seung Jin Song, ph.d., Seoul National University (review chair). Ÿ

Fakta om ASME TURBO EXPO 2012

Tid: 11.-15. juni

Sted: Bella Center, København

Arrangør: American Society of Mechanical Engineers, ASME –

ASME International Gas Turbine Institute (IGTI)

Messens hjemmeside: www.turboexpo.org

Fakta om ASME

ASME, American Society of Mechanical Engineers, er involveret i at hjælpe det globale fællesskab af ingeniører med at udvikle løsninger til verdens forskellige udfordringer.

ASME blev stiftet i 1880 og arbejder som en non-profit-organisation, der fremmer samarbejde, videndeling og kompetenceudvikling på tværs af alle ingeniørdiscipliner.

Samtidig promoveres ingeniørernes vitale rolle i samfundet.

De særlige ASME codes og standarder, publikationer, konferencer, kontinuerlige uddannelsesmuligheder og professionelle udviklingsprogrammer udgør et fundament for at fremme den tekniske viden og bidrage til en mere sikker verden.

ASME samarbejder blandt andet med Dansk Maskinteknisk Selskab (DMS) under Ingeniørforeningen i Danmark (IDA).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078