23948sdkhjf

Maskinbyggere får ekstra muligheder med ny rullesensor fra Schneider Electric

Schneider Electric er klar med en ny rullesensor, der er optimeret til transportbånd. Løsningen skal hjælpe maskinbyggerne med at spare både tid og penge.
Nu behøver maskinbyggere ikke længere montere fotoelektriske sensorer på udsatte placeringer for at detektere pakker på et transportbånd.

Schneider Electric introducerer som den første producent på markedet en ny type sensor, OsiSense XUY, der er beregnet til montering mellem rullerne på transportbånd.

Selve sensoren er udformet som en tynd rulle, der monteres nemt og hurtigt med de tre medfølgende monteringsbeslag.

Det giver maskinbyggere valgfrihed mellem selvklæbende holdere, Ø 8 mm eller hexagonale beslag.

Hurtig og præcis

Maskinbyggere sparer kostbar arbejdstid på montering og justering af sensor og reflektorer, fordi OsiSense XUY arbejder hurtigt og præcist helt uden reflektorer, med en detekteringsafstand på op til 100 mm og en responstid på kun 1 millisekund, forlyder det fra Schneider Electric.

Schneider Electrics beregninger viser, at maskinbyggere med OsiSense XUY kan skære omkring 50 procent af montagetiden sammenlignet med en traditionel løsning.

Placeringen af sensoren kan i øvrigt finjusteres i intervaller af 30 grader, hvis der er behov for, at sensoren “kigger" fremad eller bagud i stedet for lige op.

Høj driftssikkerhed

Også på driftssiden byder den nye rullesensor på flere fordele.

Placeringen mellem rullerne giver meget høj driftssikkerhed, fordi sensoren ikke er er udsat for stød og slag.

Det er også slut med hidtil kendte fejl, hvor en traditionel sensor reagerer på mennesker i reflekterende sikkerhedstøj i nærheden af transportbåndet.

Standardudgaven af OsiSense XUY er 415 mm lang og kan leveres med op til seks fotoceller.

Desuden kan sensoren bestilles til specialmål i længder fra 200 til 900 mm, også med mellem en og seks fotoceller.

OsiSense XUY er IP65-klassificeret, har støvresistente linser og leveres med fastmonteret 2 m kabel eller 0,3 m kabel med M12-konnektor. Ÿ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078