23948sdkhjf

Dan Vals når mål med erfaring

Hans Messer stiftede i slutningen af 2010 Dan Vals A/S i Haderslev, der allerede fra starten havde som erklæret mål at være bedst på kvalitet og pris. I dag godt et år efter opstarten mener Hans Messer, at virksomheden er godt på vej til at nå målet.
Direktør Hans Messer er også bevidst om at en stor portion erfaring har banet vejen for den gode start for profilvalsningsvirksomheden.

- Selv om vi er et forholdsvist nystartet firma, har vi bred erfaring fra branchen, da jeg selv og en stor del af vore medarbejdere tidligere har arbejdet inden for profilvalsning, fortæller Hans Messer.

Det er således erfarne folk, der står bag virksomheden, og det er også netop erfaring og specialviden blandt medarbejderne, som skal fastholde ambitionen om at være bedst på kvalitet og pris.

- Vi ved, hvordan man får et produkt af høj kvalitet, og vi ved, hvad der kan lade sig gøre, samtidig med at vi lægger vægt på at holde prisen konkurrencedygtig. Kvaliteten sikres gennem vores erfaring og know how. En løbende effektivisering af produktionen er garant for vores konkurrencedygtige priser, siger han.

Et af nøgleordene, som Hans Messer insisterer på, at alle Dan Vals’ kunder skal mærke i samarbejdet, er service.

- Vi er ikke bange for at rådgive vores kunder og gøre brug af den ekspertise og viden, vi har om profilvalsning. Og vi kan høre og mærke på vores kunder, at de sætter pris på vores tilgang til samarbejdet. For os handler det om at finde den bedste løsning i fællesskab med kunden, og det betyder også, at kunderne vender tilbage næste gang, de har en opgave, der skal løses, slutter Hans Messer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094