23948sdkhjf

Brugte maskiner er en god forretning

Der er rift om brugte maskiner for øjeblikket. På blot fem år har Stålspecialisten i Årre ved Esbjerg udviklet sig til en blomstrende forretning med solidt overskud.
Det er ikke kun nye maskiner, der går som varmt brød for øjeblikket. Også brugt materiel er meget efterspurgt – specielt fra nystartede virksomheder, der ikke vil binde mere kapital end højst nødvendigt i maskiner. Det skriver Erhvervsbladet.

Det mærker Allan Madsen, der ejer Stålspecialisten. Han har specialiseret sig i at opkøbe brugte maskiner og restlagre af råvarer fra virksomheder, der lukker eller outsourcer produktionen. Og for øjeblikket er der ingen problemer med at afsætte de brugte maskiner.

- Alene i juni solgte jeg fire gange så meget som samme måned i fjor. Det er gode tider inden for både metalindustrien og byggeriet, og jeg kan mærke, at nogle maskiner er blevet mangelvare. Jeg har eksempelvis lige overtaget nogle maskiner fra et revalideringsværksted i Hasselager og kunne have solgt en kantpresser fem gange. Så meget rift var der om den, siger Allan Madsen til Erhvervsbladet.

Den store succes kan tydeligt aflæses på bundlinjen. Overskuddet før skat ligger på den gode side af 800.000 kr. i det seneste regnskab, og omsætningen forventes at lande på 7-8 mio. kr. i indeværende regnskabsår. Det svarer til en stigning på 35-40 %.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093