23948sdkhjf

M. J. Hydraulik får Dingli agentur

Holbæk-virksomheden M. J. Hydraulik har fået det danske agentur på Dingli lifte. Dermed kan virksomheden som den eneste danske virksomhed tilbyde garantireparationer og landsdækkende service på den kinesiske kvalitetslift.
- Dingli udmærker sig blandt andet ved at anvende europæiske komponenter, og liftproducenten er allerede stærkt repræsenteret på det europæiske marked, siger salgschef Chris Johansen, M. J. Hydraulik.

Med agenturet følger virksomhedens 24 timers landsdækkende service, og har derfor på kort tid opbygget et komplet reservedelslager med alle komponenter til de modeller, der sælges på det danske marked.

En stor del af Dingli liftene vil ifølge Chris Johansen gå til udlejningsbranchen. Det totale sortiment fra Dingli omfatter mere end 80 modeller, som omfatter bomlifte, sakslifte og teleskoplæssere.

Dinglis produktion finder sted på en 88.000 kvadratmeter stor fabrik ved Shanghai i det østlige Kina. Liftene fra Dingli anvendes inden for en lang række sektorer, heriblandt vejbyggeri, værftsindustri og energisektoren. Liftene bliver eksporteret til hele verden.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078