23948sdkhjf

Øget efterspørgsel på fleksibel kabelgennemføring

Miltronic lancerede SKINTOP CUBE på markedet for et års tid siden og efterspørgslen fortsætter med at stige kraftigt. Den modulopbyggede kabelgennemføring gør det muligt at installere flere kabler på lidt plads uden specialværktøj eller ekstra dele.
Kablerne installeres uafhængigt af hinanden, hvilket gør montering og afmontering tidsbesparende. SKINTOP CUBE fås i to rammestørrelser for at opfylde kundens behov.

Siden lanceringen har interessen været stor på markedet. Produktet er udviklet af LAPP Group og er en kabelgennemføring til en kabeldiameter på op til 16 mm. Løsningen egner sig bedst i forbindelse med installation af et konfektioneret kabel og når flere kabler skal installeres på et lille areal, eksempelvis ved el-installationer inden for automationsindustrien.

– Vi ser, at behovet for en omkostningseffektiv og fleksibel kabelgennemføringsløsning stiger kraftigt, og flere og flere vælger SKINTOP® CUBE. Løsningen lever op til vores kunders forventninger, og den nemme montering gør den unik på markedet, siger Flemming Hundstrup, produktchef hos Miltronic.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078