23948sdkhjf

Silhorko laver rekordomsætning

Specialisten i vandbehandling, Silhorko Eurowater A/S fra Stilling ved Skanderborg har i mere end 75 år leveret moderne vandbehandlingsanlæg til kunder inden for drikkevand og teknisk vand. I 2011 opnåede virksomheden højeste omsætningsniveau nogensinde.
Omsætningen på koncernniveau for 2010/11 har oplevet en stigning på ca. 20 % i forhold til året før og nåede op på knap 310 mio. kr. og med et resultat på godt 28 mio. kr. mod 18 mio. kr. i 2009/10. Virksomheden har 98 ansatte i Danmark med udvikling, konstruktion og produktion i Stilling. Salget foretages af 21 salgskontorer i 13 lande, hvor selskabet har 156 ansatte. På koncernniveau giver det i alt 254 ansatte.

Den positive udvikling kan henføres til flere forhold, som alle tager afsæt i virksomhedens kerneforretning. Vandspecialisten er 100 % fokuseret på udvikling og produktion af vandbehandlingsanlæg inden for drikkevand og teknisk vand. Det har virksomhedens ledelse og medarbejdere været siden 1936, og der er opbygget en særlig ekspertise og viden inden for rent vand. Et område, som er af vital betydning for hele verden. Vandbranchen dækker over et enormt vækstpotentiale, som SILHORKO er godt i gang med at forfølge. Det sker dog ikke uden hårdt arbejde, og der er brug for ekstra hænder og hjerner.

- Det er svært for os at tiltrække arbejdskraft med de fornødne kvalifikationer, såvel faglige som personlige. For at kunne skabe værdi for kunderne er det vigtigt at forstå kundernes behov og ikke mindst være i stand til at finde frem til den helt rigtige løsning i første forsøg. Vi har lige for tiden især brug for dygtige ingeniører i vores salgsafdeling inden for teknisk vand samt i konstruktions- og udviklingsafdelingen, forklarer Torben Buhl.

Efterspørgslen efter komplette vandbehandlingsløsninger til teknisk vand har i mange år været støt stigende. Silhorko har efterhånden en ret enestående position på området. De leverede løsninger er klar til ibrugtagning, dvs. færdigbygget og testet fra fabrikken i Stilling. Vandbehandlingsanlæggene er baseret på nye teknologier og styringskoncepter, som gør det muligt at reducere både vand- og energiforbruget i forhold til blot for få år siden. Projekter til Sydamerika, Afrika og Asien har bidraget til væksten det sidste år.

- I 2011 har vi, udover i Danmark, leveret nye vandbehandlingsanlæg til drikkevand i andre europæiske lande, men også så forskelligartede steder som Nigeria og Kamtjatka, som er den største halvø i Østasien. Der har været mange spændende projekter i 2011, og de gode takter synes at fortsætte i 2012. Det er dog for tidligt at sige, hvordan resten af året udvikler sig – men vi er positive realister, siger Torben Buhl.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079