23948sdkhjf

Eltel udvider IFS aftale

Eltel, som er en af nordens førende aktører indenfor el-, telekom- og it-infrastruktur, har valgt at udvide deres investering i forretningssystemet IFS Applications for at effektivisere processer, modernisere den tekniske platform samt erstatte en række supplerende systemer. Aftalen har en værdi af 17,5 millioner svenske kroner. Eltel Networks A/S ligger i Danmark i Glostrup.
Finske Eltel er en full service-leverandør af højkvalitative services indenfor el, telekom og it. Virksomheden har i løbet af de sidste ti år brugt en serviceløsning fra IFS, som omfatter centrale processer som arbejdsordrer, indkøb, projekthåndtering og økonomi. Den aktuelle aftale mellem Eltel-koncernen og IFS er en forlængelse af virksomhedernes lange samarbejde, samtidig med at løsningen udvides. Eltels formål med investeringen er at effektivisere og modernisere virksomheden.

– Forretningssystemet IFS Applications er en helt central del af vores virksomhed, og Eltel tager nu et nyt skridt i udviklingen for at skabe en endnu mere kundeorienteret organisation, hvor forretningssystemet er et af de værktøjer, som muliggør, at vi kan beholde vores førende position i infranetbranchen, siger Thomas Strandberg, CIO i Eltel Group.

– Vi er meget glade for Eltels fortsatte tillid til vores løsning og kompetencer med effektive løsninger til service og vedligehold er et langsigtet strategisk fokus for IFS, siger Glenn Arnesen, administrerende direktør i IFS Scandinavia.mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064