23948sdkhjf

ESCO-projekter får det blå stempel

Middelfart og Høje-Taastrup kan nu dokumentere vedvarende energibesparelser som resultat at to ambitiøse ESCO- projekter i samarbejde med Schneider Electric, og netop disse to projekter blåstemples nu som "best practice" af den uafhængige, globale rådgivnings- og medievirksomhed, International Data Corporation (IDC)1).
Virksomheden tæller godt 1.000 analytikere, der bl.a. overvåger og analyserer IT- teknologiske og industrielle løsninger og udvælger på den baggrund eksempler, som i særlig grad skaber merværdi af især teknologisk og industriel nytænkning.

IDC har udvalgt Middelfart og Høje-Taastrup projekterne, fordi de begge viser styrken i at indgå tætte partnerskaber, hvor begge parter har et fælles ansvar for at omsætte energiløsningen til en vedvarende forbedring af driftsøkonomien og dermed gøre investeringen rentabel for såvel kommunen som energiselskabet.

- Taget i betragtning af at Danmark, i forhold til andre europæiske lande, er kommet forholdsvist sent i gang med ESCO, er vi meget stolte af, at projekterne har et sådant omfang og ambitionsniveau, at det får europæisk bevågenhed, siger forretningsområde direktør Morten Dahl, Schneider Electric. mola
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125