23948sdkhjf

Universal Robots er Danmarks mest innovative virksomhed

- løb med hovedprisen ved InnovationSTORM 2013.
Universal Robots får prisen for sin robotteknologi UR10 og for at skabe arbejdspladser og vækst med en konkurrencedygtig vækstteknologi, der understøtter erhvervslivets behov for avanceret viden på strategisk vigtige teknologiområder.

"Danmark skal blive endnu bedre til at omsætte vores viden og idéer til nye løsninger, virksomheder og job. Med sin innovationsstrategi vil regeringen gøre innovationssystemet endnu mere tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder og omsætte mere viden til værdi. InnovationSTORM viser, at der er stort potentiale i de enkelte virksomheder, der er fremsynede og innovative. Universal Robots er et godt eksempel på en virksomhed, der har skabt arbejdspladser, vækst og en bæredygtig forretningsmodel, som også er til gavn for andre, mindre virksomheder. Jeg ønsker alle fem prismodtagere tillykke med kåringen", lød det fra Uddannelsesminister Morten Østergaard ved prisoverrækkelsen i København.

InnovationSTORM 2013 er udskrevet og arrangeret af Uddannelsesministeriet og Rådet for Teknologi og Innovation. I alt blev der uddelt priser i fem kategorier til virksomheder, der har brugt innovation til at skabe vækst, produktivitet og nye job. De fem virksomheder kom med hvert deres gode bud på, hvad Danmark skal leve af i fremtiden og blev belønnet for deres innovative ideer og iværksætterlyst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.3