23948sdkhjf

Induktive følere til ekstreme miljøer

OsiSense™ XS9 er en serie af induktive følere i rustfrit stål og med tasteafstand på op til 40mm.
Serien fra Telemecanique Sensors kommer i flere udgaver, som alle er udviklet til ekstreme miljøer inden for blandt andet metalbearbejdning og produktion.

"Takket være sit unikke design af one-piece housing er serien ekstremt modstandsdygtig over for mekaniske stød og vibrationer. Omkostninger til vedligeholdes reduceres også drastisk med følernes lange levetid. Med den nye serie tilbyder Telemecanique Sensors nu induktive følere, som opfylder de høje krav, der findes i flere krævende miljøer", meddeler Schneider Electric.

Med OsiSense XS9R kommer produkterne i 303 rustfrit stål til applikationer inden for metalbearbejdning, mens XS9S leveres i 316L rustfrit stål til fødevareapplikationer.

"Med en ECOLAB-certificering for 316L er XS9S sikret mod aggressive rengøringsprocesser. Uanset type af rustfrit stål er alle de induktive følere i OsiSense XS9-serien yderst modstandsdygtigt over for vand med beskyttelsesklasserne IP68 og IP69K", fortæller Schneider Electric..

XS9-serien har ekstra lang tasteafstand, og er garanteret at kunne gå op til 40mm. Med teknologien Faktor 1 kan messing, kobber og andre ikke-jernholdige materialer detekteres med en tasteafstand på op til 35mm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063