23948sdkhjf

Ventetider på gennemsnitligt 4 ms

IXXAT lancerer nu en universel gateway og PC interface-løsning med tre modus, så brugeren kan tilpasse datakommunikationen optimalt i forhold til den specifikke applikation. Det gælder for datagennemgang, ventetid og fejltolerance.

I SHORTEST_LATENCY kan man opnå ventetider på gennemsnitligt 4 ms, mens QUICKEST_CONNECTION tillader sikker dataoverførsel selv i CAN-systemer, der kører med 1 MBit/sek og 100 procent bus load, meddeler virksomheden:

"På områder, der kræver en ekstremt pålidelig forbindelse, som for eksempel ved forbindelse af roterende og mobile systemdele kan man takket være CANblue II - takket være Bluetooth-teknologien, som er bygget op fra bunden af krypterede overførselsmekanismer, der er resistente over for udefrakommende forstyrrelser, anvende CANblue II. Bluetooths FHSS processor, som også anvendes i CANblue II, ændrer den frekvens, som beskeder er overført via, 1.600 gange i sekundet. Hvis en af de anvendte 79 kanaler oplever forstyrrelser, bliver fejlen opfanget, og beskeden sendt igen på en anden frekvens. Dermed bliver den båndbredde, der er til rådighed, brugt meget sparsomt, så flere forskellige Bluetooth-systemer kan arbejde parallelt uden at forstyrre hinanden videre", lyder det fra IXXAT Automation GmbH.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093