23948sdkhjf

Ny afdeling for kompositter og forsvarssystemer

Morgan Advanced Materials - Composites and Defence Systems inkorporerer nu den virksomhed, der tidligere var kendt som NP Aerospace, som bl.a. er specialiseret i kompositsystemer til forsvarsformål som f.eks. køretøjspansring, kamphjelme og skudsikre veste.
Koncernen Morgan Advanced Materials udvikler og fremstiller et bredt udvalg af særlige produkter med usædvanlig egenskaber til mange sektorer og lande.

"I 1926 skabte vi verdens første kompositmateriale, og i 1950'erne var vi pionerer i kulfiber. I dag er Morgan på forkant med materialevidenskab på områder såsom keramik, grafen og kul-nanorør, samt kompositter, og vi har den mest dybdegående ekspertise og viden om kompositter. Som en armeringsvirksomhed har vi en enestående evne til at optimere keramik- og kompositmaterialers ydeevne samt designe integrerede armeringssystemer, der maksimerer beskyttelsen for en given vægt - en vigtig fordel i kampområder. Vores armeringsteknologi kan anvendes i produkter som for eksempel kamphjelme, beskyttelsesdragter for demonteringseksperter og skudsikre veste, samt pansrede køretøjer. Vores kompositarmeringssystemer er i vid udstrækning blevet anvendt i pansrede køretøjer til militær, politi og terrorbekæmpelse, i de seneste år især i Afghanistan og Irak. Til dato har vi leveret flere end 1.100 fuldt integrerede pansrede køretøjer. Vores avancerede kompositmaterialer, der er op til 50 procent lettere end den tilsvarende stålrustning, beskytter dem, der opererer i farlige og livstruende områder ved at forsvare dem mod artilleriild, fragmentering, små højhastighedsskud, granatangreb, mine-eksplosioner og brændende væsker", udtaler administrerende direktør for Morgan Advanced Materials - Composites and Defence Systems, Duncan Eldridge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063