23948sdkhjf

Adgang til over 230.000 komponenter

EPLAN har udviklet en gratis dataportal app til iPhone og iPad, som gør det muligt at vælge komponenter fra en mobilbase direkte ved maskine eller anlægget
App´en giver mulighed for at søge og vælge mellem over 230.000 mobile enheder og komponenter i portalen.

Omfattende filtermuligheder gør, at det er hurtigere og lettere at finde den rigtige komponent til service eller vedligeholdelse (.) Når den er klar i kurven, kan det overføres direkte til projektet på kontoret. Det sikrer, at dokumentationen afspejler maskinens ´som bygget´ status, og alt passer logisk sammen. Anlægget og projektdokumentationen udføres konsekvent og problemfrit, fortæller EPLAN.

Den nye app giver også muligheder for komponentleverandører. Salgsmedarbejdere kan få direkte adgang til komponentdata og fremhæve potentialet i integrationen for deres kunder.

"Rigtige komponenter med integreret projektdata såsom ordrer-information, grafisk præsentation og mere detaljerede oplysninger i det konventionelle eplan-format betyder en reel merværdi for alle involverede. Det er et enestående salgsargument for producenter, og brugere kan drage fordel af en høj kvalitet i tekniske data", lyder de fra EPLAN..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094