23948sdkhjf

Nyt medlem af Maple-produktfamilien

Maple IDE fra DigiArea Inc. er et integreret udviklingsmiljø til Maple programmeringssprog og indeholder avancerede værktøjer til at skrive og administrere Maple projekter.
Maple IDE er baseret på Eclipse™ platformen og har et skræddersyet miljø i industristandard, der er beregnet til medium- til storskala Maple udviklingsprojekter.

Maple sproget har en indbygget viden om matematiske datastrukturer og koncepter, support til at skrive mange-trådede parallelle programmer, såvel som et omfattende bibliotek af eksisterende kommandoer og algoritmer.

Maple IDE gør det dramatisk nemmere for Maple brugere at oprette, administrere og opdatere biblioteker med Maple kode, fortæller dr. Laurent Bernardin, Executive Vice-President og Chief Scientist hos Maplesoft:

"Sammen med vor partner DigiArea inc. har vi skabt et moderne udviklingsmiljø ovenpå det populære Eclipse framework. Maple IDE medfører et stærkt og velkendt miljø for erfarne programmører, mens nye programmører får værdifuld støtte til at starte programmeringen. Programmering af medium til store biblioteker i Maple bliver pludselig en realiserbar mulighed for flere kunder", siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063