23948sdkhjf

Sikkerhedssko med quicklukningssystem

Würths nye sikkerhedssko har quicklukningssystem og patenteret Flexitec sål, som skal give øget komfort og optimal støtte hele dagen.
Snørebåndene er skiftet ud med plastificeret wire, og selve quicklåsen er omfattet af evighedsgaranti ved almindeligt brug.

"Quicklukningssystemet betyder, at man sparer tid og skåner skoene, så komforten bevares, selvom de skal af og på mange gange i løbet af en dag. Systemet sikrer også et let og ensartet tryk, når skoene spændes, ligesom man undgår, at snørebåndene kommer i klemme eller generer under arbejdet", lyder det fra Würth.

Flexitec Techno er godkendt i henhold til sikkerhedsklasse S3, og den patenterede Flexitec sål er antistatisk og udstyret med sømværn og stødabsorbering.

"Netop stødabsorberingen betyder, at man altid får optimal støtte i foden, så kropsholdningen er korrekt under arbejdet", fortæller Würth. "Dermed sikrer Flexitec Techno høj komfort i alle arbejdssituationer og forhindrer trætte fødder og ben efter en lang arbejdsdag", meddeler virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064