23948sdkhjf

Direktørskifte i MARCOD

Over 100 mennesker var mødt op til reception for at fejre Christine Lunde som ny direktør for MARCOD og tage afsked med den afgående direktør Niels Christensen.
For Niels Christensen var det med både glæde og vemod, at han mandag tog afsked med sit "barn":

"Så kom dagen, hvor jeg skal sende mit barn hjemmefra. MARCODs liv begyndte barskt, men bestyrelsen kæmpede, og de har æren for, at vi har et levende MARCOD. Forude venter teenageårenes svære vanskeligheder og din helt store udfordring Christine bliver at skaffe finansiering til den krævende teenager. At det netop er dig, som skal overtage posten, er jeg utrolig stolt over og glad for, og jeg slipper forældremyndigheden med tryghed. Du har måske den største del af æren for, at MARCOD er nået hertil i dag", sagde han.

Et nyt industrieventyr

MARCOD arbejder for at udvikle den danske maritime branche ad to veje, henholdsvis markedsudvikling og produkt- & teknologiudvikling. Dette gøres konkret ved individuel virksomhedsrådgivning, facilitering af maritime netværk, maritime analyser, etablering og projektledelse af større produkt- og teknologiprojekter, fundraising, afholdelse af konferencer samt maritim forskning.

"Tak til bestyrelsen, som har vist mig denne tillid. Jeg vil arbejde hårdt og dedikeret for at fortsætte det gode arbejde til gavn for det maritime erhvervsliv og være med til at skabe MARCODs fremtid. MARCOD er blevet en undværlig del af vækstudviklingen på det maritime område i særdeleshed i Nordjylland. I Danmark har vi muligheden for at blive førende inden for grøn miljøteknologi til skibsfarten, og vi kan få et nyt industrieventyr op at stå som følge af de strenge miljøkrav, det vil MARCOD arbejde for", lød det fra Christine Lunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079