23948sdkhjf

Ny salgsdirektør i Nortec-Cannon A/S

Ralf Godbey vil få det overordnede ansvar for firmaets salgsaktiviteter. Desuden bliver han delejer i Nortec-Cannon A/S, og indtræder som medlem i bestyrelsen.
Ralf Godbey kommer fra en stilling hos Engel Danmark, Sverige og Norge, hvor han siden 2008 har været administrerende direktør. Tidligere har han været ansat i virksomheder som bl.a. Buhl Automation, MOOG Inc. og Andertech Plasteknik.

Hans målsætning er bl.a. at fremme et proaktivt kunde- og partnerengagement, der skal sikre og udbygge Nortec-Cannons unikke markedsposition med mere end 700 leverede anlæg. Dette arbejde skal ske i tæt samarbejde med staben af medarbejdere i firmaet.

“Nortec-Cannon A/S har siden 1969 opretholdt og udbygget en stærk position i plastindustrien, og vi glæder os meget til at udvide yderligere indenfor denne branche. Ralf Godbeys store erfaring, bliver et værdifuldt aktiv for Nortec-Cannon A/S , og jeg er sikker på, at Ralf vil introducere nye initiativer og være den drivende kraft i at skabe et succesfuldt og effektivt salgsteam med høj medarbejdertilfredshed og til vores kunders udelte tilfredshed", siger administrerende direktør Thomas Olkjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251