23948sdkhjf

Afdelingsleder i ALECTIA fylder 60

Niels Brunhede kan den 1. november fejre sin 60 års fødselsdag.
Niels Brunhede er uddannet elektroingeniør fra Odense Teknikum i 1976 og blev i 1999 eksamineret sikringsleder fra Nusa. Han arbejdede de første 6 år som el-ingeniør i det rådgivende Ingeniørfirma David Eliassen. Her arbejdede han med undervisnings- og boligbyggeri samt detailhandel.

I 1984 startede han hos ALECTIA A/S (tidligere Birch & Krogboe), hvor han arbejdede på projekter inden for finansområdet. Opgaverne inkluderede bl.a. etablering af et nyt hovedkontor og datacentre med fokus på højforsynings- og driftsikkerhed og opgaver for Nordea (tidligere Privatbanken), hvor han fortsat i dag løser opgaver.

Efterfølgende har han inden for kommunikationsområdet bidraget til løsning af en række ombygningsopgaver i TV-byen, udbygning af serverrum hos TDC samt etablering af bolignet med serverrum ved en række boligselskaber. I forlængelse af dette udviklede han et risikovurderingskoncept for serverrum, som igennem tiden har medført en lang række opgaver med etablering og opgraderinger.

Niels Brunhede har også haft ansvaret for etablering af elinstallationer i en række firmadomiciler (bl.a. Bayers firmadomicil i Lyngby, Bodum på Strøget, Nestle og B&O’s hovedbygning i Struer). Han var afdelingsleder for ALECTIAs afdeling Automation og IT fra 1999 til 2003, hvorefter han varetog opgaven som områdechef for Elområdet i Byggeri frem til 2004.

Fra 2005 – 2008 løste han opgaven som afdelingsleder for elafdelingen, efter at afdelingen havde vokset sig så stor, at den blev delt op i to afdelinger. Herefter fortsatte han som fagkoordinator for fagområdet "El, automation, sikring og IT".

Siden 2005 har Niels Brunhede løst en række projektlederopgaver for DSB, bl.a. bygherrerådgivning i forbindelse med El-Bodelingen DSB – Banedanmark og etablering af Nautila billetautomater i Danmark. Han var også projektleder på udførelsesdelen af DSB’s Nedrivningsprojekt på Kalvebod Brygge.

I perioden 2008 til 2013 har han varetaget funktionen som afdelingsleder for afdelingen Brand og Risk Management, og er i dag afdelingsleder for den ene af ALECTIA’s to elafdelinger, samt Fagkoordinator for fagområdet El, Automation, Sikring & IT. I de senest år har han løst opgaver for DR. Han har også fungeret som projektleder på renoveringen af Dongs bygninger i Virum for SEB Ejendomme, samt renoveringen af Hermes Hus til Nordea Bank for Nordea Ejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.403