23948sdkhjf

Leverandørmesse for maskinindustrien vokser fortsat

Omkring 400 udstillere præsenterede sidste år deres virksomhed og udstillede et omfattende udvalg af komponenter og tjenesteydelser til maskinindustrien på FMB. Antallet af udstillere bliver endnu større i år.
Den første FMB fandt sted i 2005, og selvom messens koncept løbende er blevet udviklet, er hovedingredienserne stadig de samme og de er ikke blevet ændret siden starten.

"Fokus hos FMB er ikke udstilling, men nærmere diskussion. Det er her, at specialister fra en bred vifte af af forskellige forretningsområder mødes for at udveksle ideer på en koncentreret måde omkring potentielt samarbejde om projekter, der berører alle grene indenfor maskinindustrien", siger Christian Enßle, Show Manager FMB hos Clarion Events.

Udstillingen dækker levering af hele spektret af komponenter til maskinindustrien: Drev- og styreteknik er repræsenteret lige så meget som samle- og håndterings teknologi, med virksomheder, der forarbejder metal og plastic, såvel som kvalificerede servicevirksomheder, f.eks. indenfor udvikling af produkter.

Den 5. november åbner FMB for 10. år i træk sine døre i Bad Salzuflen Exhibition Centre.

FMB messen bestræber sig på at præsentere det allerbedste i dette jubilæumsår.

"Antallet af bestillinger og reservationer er større end sidste år – det er lykkedes os at få 42 nye udstillere med på messen. Af disse er der så velkendte virksomheder som Balluff, Deprag Schulz, Eisele Pneumatik, MS Plus Automation og Schunk. Dertil kommer, at der vil være nye fællesstande og special shows", fortæller Christian Enßle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078