23948sdkhjf

Flaskehalsene begynder at vise sig blandt ingeniører og teknikere

Der er fart på i industrien, og det skaber efterspørgsel på specialister og konsulenter i maskin- og el-sikkerhed. Samtidig giver det færre kandidater på jobmarkedet, lyder det fra Maskinsikkerhed ApS, der netop har ansat 5 nye konsulenter. De 3 er startet, 2 er på vej - og virksomheden søger flere.
De konsulenter Maskinsikkerhed ApS normalt ansætter, er specialiseret inden for maskinteknik, -sikkerhed og -el. Normalt har konsulentvirksomheden kandidater nok "på lager", og til opslåede stillinger er der normalt ikke problemer med at få ansøgere, fortæller direktør Hans Morten Henriksen, men hvor man før fik måske 10 kvalificerede ansøgere, er man i dag nede på 1-2 pr job:

"Til et job som senior-konsulent i el og sikre styringer i Jylland kom der ingen kvalificerede ansøgere med den nødvendige erfaring. Her har vi været nødt til at genopslå stillingen", siger han.

Konsulentvirksomheden oplever selv, at kunder spørger, om man lige kender et par kandidater til tegnestuen, både mekanisk og el / styringer.

"Det er positivt at der er fremgang i industrien og det er det lokomotiv der er med til at få gang i Danmarks økonomi. Men det er lige lovlig tidligt, at flaskehalsene viser sig. Opsvinget skulle jo gerne have lov at slå igennem først", lyder det fra Hans Morten Henriksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079