23948sdkhjf

Coromatic Group får ny CEO

Anders Tollsten vil føre den nordiske koncern til næste niveau.
Han har tilbragt de sidste syv år af sin karriere i Minneapolis, USA, hvor han ledede den nordamerikanske division i den finske Uponor-koncern. Han har tidligere ledet Uponor i Norden efter en lang karriere hos ABB, dvs. som administrerende direktør for ABB Building Systems og divisionschef for motordivisionen i ABB Motors.

Anders Tollsten har relevant industriel erfaring inden for køling, el-distribution og kommunikation, som omfatter både CEO erfaring med opstarter og ledelse af ABB Building Systems med mere end 3.200 ansatte.

"Coromatic har et unikt knowhow og en førende position inden for sikring af kritisk infrastruktur, det være sig et datacenter, et atomkraftværk eller et hospital. Den pan-nordiske platform kan ekspandere yderligere, og jeg er meget tiltrukket af koncernens fokus på at opbygge en værdibaseret organisation samt den stærke kultur, der gennemsyrer organisationen. Jeg er meget glad for at blive en del af Coromatic organisationen. Mit mål er at accelerere væksten og gøre Coromatic til en stærk international spiller inden for denne niche", siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063