23948sdkhjf

Fuld fart på og nye store drømme

Metrobyggeri og byudvikling i Københavnsområdet smitter positivt af på Gladsaxe Klip & Buk, som buldrer derudaf og planlægger endnu en udvidelse af maskinparken.
I dag rummer de i alt 2500 kvadratmeter maskinhal hos Gladsaxe Klip & Buk blandt andet to Trumpf laserskærere. Den ene kan skære op til 4000 millimeter i bredden, mens den anden laser er en rigtig kraftkarl, som håndterer pladetykkelser på op til 30 millimeter.

Men indehaver Claus Jacobsen drømmer om at udvide maskinparken med en laserskærer, der kan håndtere plader i 6000 millimeters bredde.

"Vi er på udkig efter en 6000 millimeter laserskærer, og det har vi plads til. Men det kræver nye porte, og det kræver jo også ny kantpresse på 6000 millimeter," forklarer Claus Jacobsen, som vurderer, at det vil koste i omegnen af 10 millioner kroner at blive klar til de brede plader.

Du kan læse hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078