23948sdkhjf

Ny serie af ETT elektriske lineær motorer

ETT er velegnet til højtydende cyklusser uden behov for yderligere køling, og denne funktion samt motorens høje termiske effektivitet betyder, at pålideligheden og den mekaniske levetid er ekstrem høj, lyder det fra Parker Hannifin.
ETT er en aktuator "med direkte drive". Derfor genereres bevægelsen uden mekaniske transmissionselementer som kugleskruer, takkede remme eller gearkasser, der kan være forbundet med vigtige installationsmæssige, driftsmæssige og vedligeholdelsesmæssige udfordringer og omkostninger, fortæller producenten.

Serien af ETT elektriske lineær motorer fås i tre størrelser - de kan levere aksialkraftværdier med en maksimal kraftpåvirkning op til 512 N, kørselshastigheder på op til 4 m/s og accelerationer op til 200 m/s2.

"ETT har en repeterbarhed op til ±0,05 mm og er det ideelle valg til alle former for lineære håndterings- og pick & place-applikationer, der kræver en høj dynamisk ydelse. Præcis styring og positionering garanteres ved brug af en 1 Vpp sinus/cosinus enkoder. ETT er et omkostnings- og energieffektivt alternativ til trykluftscylindere i applikationer, der kræver større fleksibilitet, nøjagtig positionering og præcis styring af kraft og hastighed", meddeler Parker Hannifin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251