23948sdkhjf

Ultralydssensor med lang tasteafstand

Ultralydssensoren UA30CAD60 leveres i 3 versioner med tasteafstande fra 350-6000 mm og med en gentagelsesnøjagtighed ned til 1 procent. Forbedret teknologi giver desuden en smallere udstrålingsvinkel på +/-7°.
Carlo Gavazzi udbygger serien af ultralydssensorer med UA30CAD60. Den analoge model har en analog og en digital udgang. Den analoge udgang kan enten

være 0-10V eller 4-20mA og kan programmeres med positiv eller negativ hældning. Den digitale model har to udgange PNP eller NPN, som kan programmeres til NO eller NC.

"Sensoren er ideel til niveaumåling i mange typer beholdere, afstandsmåling og diametermåling, ligesom den er ideel til loop-kontrol, eksempelvis til opfyldnings- og udtømningsstyring og med justérbar hysterese funktion", fortæller Carlo Gavazzi.

Sensoren er modstandsdygtig mod høje og lave temperaturer, samt immun overfor støv, damp og røg, og derfor kan UA30CAD60 sensorer anvendes i barske miljøer med en tæthedsgrad på IP67. UA30CAD60 er desuden beskyttet mod kortslutning, omvendt polaritet og overspænding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.221