23948sdkhjf

Intelligente udløserblokke forvandler PKE motorværn til maksimalafbrydere

Eaton har tilføjet de nye PKE-XTU...CP udløseblokke til sin portefølje af PKE elektroniske motorværn.
"Med de nye blokke kan brugerne hurtigt ændre eksisterende PKE grundmoduler til en IEC 60947-2 maksimalafbryder, der beskytter kabler og ledninger. Når disse anvendes sammen med SmartWire-DT modulet, kan enhederne læse og overvåge data fra afbrydere eller enheder, så udnyttelsen af driftsanlæg og energiforbrug optimeres", lyder det fra Eaton.

Til forskel fra udløseblokke til motorbeskyttelse sætter udløserblokke til systembeskyttelse brugeren i stand til at tilpasse tærsklen for udkobling af de elektroniske kortslutningsbeskyttelser til forskellige længder og tværsnit af kabler. En ubalanceret belastning har ingen indflydelseeffekt på udkoblingens virkemåde, PKE-CP har ikke differentialudløsning.

Når udløseblokkene forbindes til SmartWire-DT ved hjælp af PKE-SWD-CP moduler, kan brugeren selv kontrollere mængden af data ved at vælge den passende dataprofil. Foruden basisdata fra afbryderen (afbryderens on/off stilling, indstillingsværdier, årsag til udløsning, kontakttype) kan strømværdierne i hver enkel fase videregives. Yderligere måleenheder og de installationer, der normalt skal bruges til denne funktion, er ikke nødvendige, meddeler Eaton.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079